26 augusti 2013 ~ Kommentarer inaktiverade för Privatundervisning – Ett underverk

Privatundervisning – Ett underverk

Privatundervisning - Ett underverkPrivatundervisning har för vissa en negativ klang, antingen för att man tycker att det är för dyrt, eller för att man tycker det är jobbigt med läxor. Var det en kan vara tycker jag personligen att det någonstans skett ett missförstånd.

Billigare privatundervisning

Idag kan man få mycket billigare privatundervisning än vad man kunde förr. Det finns avdrag för det och på så sätt kan privatundervisningen bli mycket billig, mycket billigare än vad den brukade vara. Den gamla tanken om att privatundervisning skulle vara dyrt är alltså föråldrat.

Läxor roligare med privatundervisning

Jag har personligen fått läxhjälp av en privatlärare. Det var helt underbart. Läxorna och proven gick från att vara tråkiga och jobbiga till roliga då man klarade dem. Jag satt först med läxorna själv, sedan när jag fastnat tog jag alla de bitarna med min privatlärare. Privatundervisningen gjorde alltså att jag aldrig fastnade.

Comments are closed.